Urbanització la Solaneta

Enginyeria civil

Detall del projecte

Nom del Projecte

Urbanització La Solaneta

Ubicació

UA-173 – Escàs, Parròquia de La Massana

Tipus d'estructura

Urbanització

Dimensions

1512 m2

Termini d’elaboració del projecte

4 setmanes

Innovació i Adaptació

Un nou horitzó per a Escàs

El projecte d'Urbanització del Pla Parcial de la UA-173 marca una nova etapa en la transformació i el desenvolupament d'Escàs, dins la pintoresca Parròquia de La Massana. Ens embarquem en un repte que ens portarà a construir infraestructures clau per a la zona, incloent un vial públic fonamental per a la connexió i el flux eficient.

Compromís Amb l'excel·lència i conformitat normativa

Estàndards de qualitat i seguretat

El projecte d'Urbanització UA-173 es regeix per un marc normatiu exigent que garanteix la màxima qualitat i seguretat. Aquest abast inclou des de la Llei de seguretat i qualitat industrial d'Andorra, passant per reglaments i recomanacions locals fins a codis i normatives internacionals. Com a resultat, cada aspecte del projecte respon no sols a les necessitats actuals sinó que anticipa les exigències futures.

Compromís temporal i de lliurament

Ens comprometem a complir els terminis més exigents, demostrant la nostra eficiència i dedicació. Amb S5 Enginyeria al capdavant, cada pas del projecte es planifica meticulosament per assegurar una execució sense imprevistos.

Superació de l'Entorn

Enfrontem el desafiament d'una topografia abrupta, amb murs de maçoneria que arriben als 10 metres d'alçada i talussos de 7 metres. Aquesta complexitat del terreny no sols exigeix una enginyeria precisa, sinó també una planificació sensible amb l'entorn natural, característiques que s'incorporen amb l'ús de materials naturals com la malla de coco per a l'estabilització dels talussos.

Compartir

Construeix el demà, avui

A S5 Enginyeria, els teus projectes d'enginyeria civil prenen vida a Andorra. Connecta't amb nosaltres i fem realitat la teva visió.