Estudi hidràulic del Canal del Coll de l’Obac

Hidràulica

Detall del projecte

Nom del Projecte

Estudi hidràulic del Canal del Coll de l’Obac

Ubicació

La Margineda, Parroquia d’Andorra la Vella

Tipus d'estructura

Estudi hidràulic

Termini d’elaboració del projecte

2 setmanes

Innovació en Enginyeria Hidràulica

L'estudi hidràulic del Canal del Coll de l’Obac, a Andorra la Vella, és una mostra del nostre treball meticulós, destinat a validar la capacitat del canal per a suportar el flux hídric a través de la unitat d'actuació PP-NC-01-1.

Localització estratègica i importància clau

Situat en la vistosa localitat de La Margineda, el nostre estudi se centra en un punt crític on la topografia i la urbanització es troben. Aquest treball de camp no sols garanteix la seguretat de les infraestructures veïnes sinó que també serveix per planificar el desenvolupament sostenible de la zona.

Característiques i Complexitat del Terreny

Un terreny desafiador

La conca del Canal del Coll de l’Obac es complexa, amb un àrea d'1.2 Km2 i un desnivell de 700 metres que requereix una comprensió profunda del terreny. El nostre estudi analitza detalladament la baixa permeabilitat del sòl i la densa vegetació de boscos i matollars per assegurar un disseny adequat que protegeixi el medi ambient i alhora compleixi amb les necessitats hídriques.

Normativa i conformitat en Enginyeria Hidràulica

Adherint-se als estàndards més alts

A S5 Enginyeria, no només apliquem les normatives vigents per a la realització d'estudis i obres d'aquesta magnitud, sinó també les recomanacions tècniques per als estudis d'inundabilitat. Cada aspecte del projecte és revisat per complir amb les directrius més exigents i actualitzades per assegurar una obra d'enginyeria de qualitat superior.

Terminis de lliurament i eficiència

Compromesos amb els terminis, ens enorgullexim d'entregar els resultats d'aquest estudi en tan sols dues setmanes, demostrant la nostra capacitat per executar treballs de gran complexitat amb eficàcia i promptitud.

Compartir

Construeix el demà, avui

A S5 Enginyeria, els teus projectes d'enginyeria civil prenen vida a Andorra. Connecta't amb nosaltres i fem realitat la teva visió.