Edifici de plurihabitatges “Àliga”

Càlcul d'estructures

Detall del projecte

Nom del Projecte

Edifici de plurihabitatges “Àliga”

Ubicació

Carretera General 2  PK17+200. Soldeu-Parròquia de Canillo

Tipus d'estructura

Edifici residencial amb estructura de formigó

Dimensions

2200 m2

Termini d’elaboració del projecte

5 setmanes

Descripció general

El projecte "Edifici de plurihabitatges ‘Àliga’" es troba a la Carretera General 2, PK17+200, Soldeu-Parròquia de Canillo, Andorra. Aquest edifici residencial combina modernitat amb eficiència, dissenyat per enriquir el paisatge local i oferir una qualitat de vida excepcional.

Especificacions del projecte

Dimensions

El projecte abasta 2200 m² destinats a pàrquing i trasters, i 2700 m² per a habitatges, distribuïts en dues plantes de soterrani, planta baixa, quatre plantes tipus i una planta coberta.

Materials de construcció

Estructura principal

La estructura està realitzada en formigó armat, amb murs d'entre 20 i 30 cm de gruix i forjats massissos de 25 cm, amb pilars de formigó armat i metàl·lics.

Formigó

C30/37 (HA-30) amb àrid de quartzita i una mida màxima de 15 mm, garantint resistència i durabilitat.

Acers

Incorporem acer S-500 per a barres i S275 per a perfils, tant conformats com laminats, assegurant la màxima seguretat estructural.

Normatives de construcció aplicables

Aquest projecte segueix les directrius d'Eurocòdis 2, 3 i 4 per a formigó i acers, així com les normatives específiques d'Andorra en matèria de sisme, incendis i accions climàtiques directes, garantint una construcció segura i conforme a les regulacions més exigents.

Cronograma d'Execució

El càlcul estructural i el projecte d'excavació es van desenvolupar en un termini de 5 setmanes, demostrant el nostre compromís amb l'eficiència i la gestió del temps.

Compartir

Construeix el demà, avui

A S5 Enginyeria, els teus projectes d'enginyeria civil prenen vida a Andorra. Connecta't amb nosaltres i fem realitat la teva visió.